Vabariigi aastapäeva pidulik aktus

19. veebruaril tähistasime koolis Vabariigi aastapäeva. Hajutatuse mõttes toimus kaks aktust. Aktuste teemaks oli „Me armastame Eestit“. Kuulasime-vaatasime suurelt ekraanilt haridus-ja teadusministri Liina Kersna tervitust ning laulsime üheskoos Eesti hümni.

Sõbranädala tähistamine

Vahemikus 8.-12.02 toimus koolis traditsiooniline sõbrakuu stiilinädal. Igaks päevaks oli ühiselt mõeldud erinev teema, mille järgi sai ennast temaatiliselt riietada. Kostümeeritult olid oodatud ka sõbrapildid, mille tegijaid tunnustatid magusate meenetega. Seekordsed päevateemad olid huvitavad sokid, Disney, glamuur, hipid ja lillelapsed ning roosa. Kogu nädala vältel oli avatud ka sõbraposti kast, kuhu kogunes hulgaliselt heade soovidega kirju nii õpilastele kui õpetajatele.

Stiilinädal

Vahemikus 8.-12.02 toimus koolis traditsiooniline sõbrakuu stiilinädal. Igaks päevaks oli ühiselt mõeldud erinev teema, mille järgi sai ennast temaatiliselt riietada. Kostümeeritult olid oodatud ka sõbrapildid, mille tegijaid tunnustatid magusate meenetega.

1.-4.klasside mälumäng "Kas tunned Eestit?"

Veebruaris, enne Eesti Vabariigi aastapäeva, on Avinurme Gümnaasiumi algklassiõpilastel traditsioon panna proovile oma teadmised Eesti, kodukoha, tuntud inimeste ja looduse valdkonnas. Kasuks tulevad nii saadud teadmised ainetundides kui ka laiem silmaring ja teadmishuvi. Mälumäng toimub „Kuldvillaku“ põhimõttel, kus õpilased on jaotatud segavõistkondadeks juhusliku valimi alusel. Oli rõõm tõdeda, et sel aastal olid 1. – 6.