10.klassi pühadekohvik

Jätkuna abiturientide jõulukohvikule, korraldasid 10.klassi noormehed 11.detsembril samuti kooliperele pühadekohviku. Kohviku menüüs olid soojad jõulusaiad pohlamoosi ja verivorstiga, magusad kaneelisaiad, jõululine "kirju koer", puuviljasalat jäätisega. Lisaks sai sooja teed, kohvi ja glögi ning ei puudunud ka jõulueine, milleks oli traditsiooniline verivorst lisanditega- Davidi pohlatoormoosiga, Mattiase kõrvitsasalatiga ja noormeeste poolt väljamõeldud meestesalatiga. Kõige kiiremini said kohvikuletilt otsa "kirju koer" ja kaneelisaiad.

9.okt- 1.-4.klasside õppekäik "Avastusõpe looduses"

9. oktoobril käisid algklassid väljasõidul Lääne-Virumaal KIK projekti raames "Avastusõpe looduses". Päeva esimene pool kulges mööda matkarada Äntu järvede ääres, kus matkajuhid tutvustasid lastele sealset loodust. Uuriti metsa all kasvavaid taimi, kuulati lugusid seal toimetavatest loomadest. Lapsed said ise vaadata ja katsuda koprahambaid, pealuud ja karvastikku. Meeldejääv hetk oli vee joomine otse allikarohkest Rohejärvest. Päeva teine pool möödus Metsamõisa pargis, kus õpilased said ise nutitelefoni külge käiva mikroskoobiga uurida ümbritsevat loodust.

30.nov - Advendihommik

30. novembril tähistati koolis I adventi. Algklassidele viis päkapikk väikesed jõulupakid, kus sees maiustamist ning ka veidi nuputamist. Suuremates klassides tegi päkapikk kommiringi, et kõik saaksid suud magusaks. Vahetundides oli võimalik külastada aulat ning imetleda õpilaste endi valmistatud ingleid täis jõulukuuske.

25.nov - Kadripäeva tähistamine

Kadripäev oli täis valgeid ja helgeid kadrisante. Päev algas klassides, kus räägiti sellele päevale kohastest tavadest ja kommetest. Vahetundides mängiti lõbusaid mänge. Kuna kadripäeva tähistamine koolis langes kokku esimese trimestri lõpuga, siis parimad kadrid said kiidusõnad tubli õppimise eest. Ühine kadritrall toimus neljanda tunni ajal kooli saalis, kus tantsiti ühiselt vanu seltskonnatantse "Mul on üks tore Kadri", "Üks peremees võttis naise" ja "Kaks sammu sissepoole". Peo lõpus jagati kõikidele tublidele tantsijatele tervislikke ande.

10.nov- Mardipäeva tähistamine

Mardipäeva hommik algas koolis Martide paraadiga, kus kõik suured ja väiksed algklasside mardisandid said end üksteisele tutvustada. Traditsioonilisi mardipäeva mänge mängiti vahetundides. Küll tuli haraka kombel hüpelda ja rahvamängudes osavust näidata. Mardipäev lõppes ühise kehalise kasvatuse tunniga, kus mardisandid said mõõtu võtta erinevates teatevõistlustes. Päeva lõppedes tänati kõiki ja suu said magusaks kõik. Laste sõnul oli tore ja hoopis teistsugune koolipäev.

matem.olümpiaad, 27.11

27.novembril toimus koolisisene matemaatikaolümpiaad 5.-12.klassile. Osavõtt olümpiaadist oli vabatahtlik ning kõik matemaatikahuvilised said oma teadmisi proovile panna. Olümpiaadiülesanded olid keerulisemad kui tavatunnis lahendatavad ülesanded ning nõudsid eeskätt loogikat ja head analüüsi- ja arutlusoskust. Kõikide klasside kõrgeima tulemuse saavutajaid premeeriti matemaatikaõpetajate poolt kuldse medaliga.